نکاتی در مورد میوه خشک
میوه های خشک مدت زیادی است که به عنوان منبع ویتامین ها و مواد معدنی مورد استفاده قرار می گیرند که می توانند در تمام طول سال استفاده شوند. زردآلوی خشک از بیش از هزار سال پیش وجود داشته است. امروزه نیز مصرف آلو خشک و کرن بری همراه با دیگر میوه های خشک یا به تنهایی، همواره مورد استقبال قرار می گیرد. روشهای مختلفی برای خشک کردن میوه استفاده می شود.
یکی از قدیمی ترین آنها این است که میوه خود را در معرض آفتاب بگذارید و به صورت دوره ای بچرخانید تا اطمینان حاصل شود که رطوبت به طور یکنواخت تبخیر می شود. پخت در فر روند خشک شدن را تسریع می کند ، اما اگر مراقب نباشید، ممکن است میوه ها بسوزد. یکی از روش های مدرن استفاده از دستگاه میوه خشک کن است که بسیار سریع و کارآمد هستند. میوه خشک دوام بیشتری در برابر پوسیدگی دارد و بسیار خوش مزه است.
ارزش غذایی میوه خشک
طیف وسیعی از میوه های خشک در بازار موجود است که هرکدام دارای مشخصات مغذی متنوعی هستند. یک فنجان میوه خشک مخلوط شامل تقریباً موارد زیر است:
- کالری: 480
- پروتئین: 4 گرم
- چربی: 0 گرم
- کربوهیدرات: 112 گرم
- فیبر: 8 گرم
- شکر: 92 گرم
به طور کلی ، رایج ترین ریزمغذی های موجود در میوه های خشک عبارتند از: ویتامین A، ویتامین سی، کلسیم، آهن، پتاسیم
به عنوان مثال ، کشمش به ویژه دارای مقدار زیادی ویتامین C و آهن است. از طرف دیگر آلو خشک ویتامین A بیشتری داردبا گنجاندن میوه خشک در برنامه غذایی از این منب مغذی بهره مند شوید.
لیست محصولات خشکبار شامل چه مواردی است؟
خشکبارها شامل محصولات متنوعی می باشد. میوه های خشک شده، چیپس میوه، انواع برگه ها، آلوها، توت خشک و انجیرخشک برخی از محصولات خشکبار می باشد.
خشکبار چه خواصی دارد؟
انواع خشکبار دارای انواع مواد معدنی، انواع ویتامین ها، املاح و فیبر می باشد که در زمینه های مختلفی می تواند به سلامتی انسان ها کمک نماید. انواع خشکبار سرشار از آنتی اکسیدان می باشد که دارای خواص ضد سرطانی می باشد.
آیا خشکبار برای رفع کم خونی مفید است؟
بله، بسیاری از میوه های خشک دارای مواد مغذی بوده که دارای خواص خون سازی بوده و می تواند به رفع کم خونی کمک کند.